2 dňový kurz prípravy neapolskej pizze pre gastro - Východné Slovensko

Unavuje Váš neustála neistota, kedy Váš verný zákazník prebieha od jednej pizzerie k druhej podľa toho, kto mu skôr urobí pizzu? Nebaví Vás neustály boj s konkurenciou?

Chcete, aby vaša pizza bola legendárna? Aby ste boli výnimoční, nie len jedna zo stoviek slovenských pizzérií? Počas nášho intenzívneho 2-dňového kurzu sa naučíte všetko, čo potrebujete vedieť o príprave autentickej neapolskej pizze. Získajte zručnosti, ktoré vás odlíšia od ostatných a očarujte svojich zákazníkov nezabudnuteľnou chuťou.

Pre koho je náš kurz určený:

  • Pre majiteľov a prevádzkovateľov reštaurácií a pizzerií: Tí, ktorí chcú rozšíriť svoje menu o autentickú neapolskú pizzu a zvýšiť svoju konkurencieschopnosť.
  • Pre malé rodinné pizzerie aj pre veľkých gigantov na poli gastronómie: Tí, ktorí sa chcú odlíšiť, chcú viac zarábať pri predaji pizze, nebavia ich kombinácie slovenských pízz s bryndzou, slaninou, klobásou a milión ďalšími za pár drobných
  • Pre reštaurácie a pizzerie, ktoré chcú zmeniť štýl kuchyne: Tí, ktorí by radi privítali taliansku kuchyňu vo svojej reštaurácii, avšak nevedia, kde začať
  • Pre ľudí, ktorí sa chystajú otvoriť svoj prvý podnik: Sme tu pre Vás, aby sme Vás zaškolili, nasmerovali pri vybavovaní na úradoch, pomohli s tvorbou jedálneho lístka, pomohli pri výbere správnych, cenovo dostupných a šetriacich prístrojov
  • Pre tých, ktorí majú bar, krčmu či kaviareň: Pomohli sme už nejednému podniku pridať do ponuky pizzu k skvelému výberu káv, vína či iných drinkov
  • Pre všetkých na Slovensku či v Čechách: Zameriavame sa na školenie prevažne na Slovensku a v Čechách a to najmä kvôli komunikácii, avšak vieme zaškoliť aj v anglickom, chorvátskom či tureckom jazyku

Čo sa naučíte?

  • Ako vytvoriť cesto na neapolskú pizzu priamym spôsobom (impasto diretto) a spôsobom biga (poznáte z videí ako "sponge Bob")
  • Ako vytvoriť cesto s vysokou hydratáciou, ako ho meniť v priebehu roka
  • V akých podmienkach a ako dlho fermentovať cesto
  • Ako cesto "bochníčkovať", otvárať a zdobiť
  • Aké množstvo ingrediencií je potrebných na neapolskú pizzu
  • Ako piecť neapolskú pizzu práve vo Vašej pizza peci
  • Pripravíme pre Vašu prevádzku jedálny lístok neapolských pízz priamo na mieru
  • Odkontrolujeme Vašu konkurenciu a dáme Vám presné tipy, v čom budete lepší a silnejší a na čo zamerať svoj marketing
  • Pridáme Vás na zoznam gastro prevádzok, ktoré vytvárajú pravú neapolskú pizzu, vďaka čomu zvýšite svoju lukratívnosť
  • Garantujeme Vám, že nevyškolíme ďalšiu gastro prevádzku vo Vašom meste, aby ste si zachovali svoju exkluzivitu pre zákazníkov
  • Získate od nás certifikát pre Vašu reštauráciu o zaškolení na tento spôsob prípravy neapolskej pizze a zároveň od nás získavate aj potvrdenie, ktoré si môžete dať priamo na vchod

Kde a kedy:

  • Miesto: práve Vaša prevádzka v rámci západného Slovenska ( pre objednanie kurzu na inej časti Slovenska môžete objednať tu - západné a stredné Slovensko)
  • Dátum: dátum kurzu si dohodneme spoločne po vytvorení Vašej objednávky
  • Čas: kurz trvá približne 8 až 12 hodín v priebehu 2 dní, počet miest je obmedzený na max.6
599,00 €